Bloemenabonnement Breda 2017-10-23T15:49:09+01:00

Bloemenabonnement Breda

Kies een bloemenabonnement Breda van Sister Sophy, wij bezorgen zowel bij woonhuizen als bedrijven. We kunnen via onze bloemenkoerier natuurlijk ook in Breda centrum, Breda Noord of zelfs net buiten Breda in bijvoorbeeld Etten-leur of Ter Aalst bezorgen. Een bloemenabonnementen voor Breda kunt u helemaal zelf samenstellen. Wij noemen het een flexibel abonnement omdat u bepaalt wat, hoeveel, hoe groot en wanneer wij bezorgen.

Bloemenabonnement in Breda

Sister Sophy bezorgt een bloemenabonnement in Breda. Tevens zal Sister Sophy zelf het boeket opmaken met super verse snijbloemen. Elke week maken onze professionele binders de boeketten  op onze unieke voorwaarden. Dus stijl, eerlijk, schoonheid staat voorop. U ontvangt op uw gewenste bezorgdag uw verse bloemen in een makkelijke verpakking. Klaar om op vaas te plaatsen.

STEL ZELF SAMEN

Bezorgdagen Breda

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
(nog niet op zondag)

Bezorgregio Breda

Stel zelf uw bloemenabonnement voor Breda samen

Via bloemenabonnement.nl kunt u zelf je abonnement samenstellen. Eigenlijk is het geen abonnement meer maar gewoon een bestelling zoals jij het wilt. Wij maken wat jij wilt en bezorgen waar en wanneer jij wilt en voor de prijs die jij wilt. Ook in de regio Breda leveren wij een bloemenabonnement zoals jij dat wilt.

Bloemenabonnement Breda voor oma

Veel bloemenabonnementen worden weggeven aan oma of opa in een verzorgingshuis. Oma en / of opa krijgt zo elke week, elke twee weken of elke maand een mooi vers boeket geleverd. De bloemen zitten goed verpakt en makkelijk in een vaas te plaatsen. Het boeket is namelijk al kant en klaar gemaakt. We krijgen geweldige reacties van onze klanten over een bloemenabonnement voor oma of opa. Ook in de regio van de onze lieve vrouwekerk, in het Laurensziekenhuis, in de wijk Hofhuizen, begijnhog of bij het oude stadhuis. Maar net buiten Breda in de dorpen Bavel, Effen, Teteringen, Oosterhout of Prinsenbeek kunnen we ook een mooi abonnement laten bezorgen.

PS Wilt u geen bloemenabonnement, maar eenmalig bloemen bezorgen in Breda? Kies dan ervoor om eenmalig bloemen bezorgen in Breda (dus geen abonnement).

Kies voor Sister Sophy, plaats uw bestelling

Stel zelf bloemenabonnement samen