Bloemenabonnement Maastricht 2017-11-14T15:38:04+01:00

Bloemenabonnement Maastricht

Kies een bloemenabonnement Maastricht van Sister Sophy, wij bezorgen zowel bij woonhuizen als bedrijven. We kunnen via de locale bloemenkoerier natuurlijk ook in Maastricht-centrum, Randwyck, Amby of zelfs net buiten Maastricht in bijvoorbeeld Weert, Lanaken of Kesselt bezorgen. Een bloemenabonnementen voor Maastricht kunt u helemaal zelf samenstellen. Wij noemen het een flexibel abonnement omdat u bepaalt wat, hoeveel, hoe groot en wanneer wij bezorgen.

Bloemenabonnement in Maastricht

Sister Sophy bezorgt een bloemenabonnement in Maastricht. Tevens zal Sister Sophy zelf het boeket opmaken met super verse snijbloemen. Elke week maken onze professionele binders de boeketten  op onze unieke voorwaarden. Dus stijl, eerlijk, schoonheid staat voorop. U ontvangt op uw gewenste bezorgdag uw verse bloemen in een makkelijke verpakking. Klaar om op vaas te plaatsen.

STEL ZELF SAMEN

Bezorgdagen Maastricht

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Bezorgregio Maastricht

Stel zelf uw bloemenabonnement voor Maastricht samen

Via bloemenabonnement.nl kunt u zelf je abonnement samenstellen. Eigenlijk is het geen abonnement meer maar gewoon een bestelling zoals jij het wilt. Wij maken wat jij wilt en bezorgen waar en wanneer jij wilt en voor de prijs die jij wilt. Ook in de regio Maastricht leveren wij een bloemenabonnement zoals jij dat wilt.

Bloemenabonnement Maastricht voor oma

Veel bloemenabonnementen worden weggeven aan oma of opa in een verzorgingshuis. Oma en / of opa krijgt zo elke week, elke twee weken of elke maand een mooi vers boeket bloemen geleverd. De bloemen zitten goed verpakt in de bezorg auto en kan daarna makkelijk in een vaas worden geplaatst. Het boeket is namelijk al kant en klaar gemaakt. We krijgen geweldige reacties van onze klanten over een bloemenabonnement voor oma of opa. Ook in kantorenpark Randwyck-Noord, het Academisch Ziekenhuis Maastricht, Woonzorgcentrum De Beyart Stichting of bijvoorbeeld bij Woonzorg & Co.

PS Wilt u geen bloemenabonnement, maar eenmalig bloemen bezorgen in de omgeving van Maastricht? Kies dan ervoor om eenmalig bloemen te bezorgen in Maastricht (dus geen abonnement).

Kies voor Sister Sophy, plaats uw bestelling

Stel zelf bloemenabonnement samen