Loading...
Bloemenabonnement Utrecht 2017-09-19T11:33:08+01:00

Bloemenabonnement Utrecht

Kies een bloemenabonnement Utrecht van Sister Sophy, wij bezorgen zowel bij woonhuizen als bedrijven. Een bloemenabonnementen voorUtrecht kunt u helemaal zelf samenstellen. Wij noemen het een flexibel abonnement omdat u bepaalt wat, hoeveel, hoe groot en wanneer wij bezorgen.

Bloemenabonnement inUtrecht

Sister Sophy bezorgt een bloemenabonnement inUtrecht. Tevens zal Sister Sophy zelf het boeket opmaken met super verse snijbloemen. Elke week maken onze professionele binders de boeketten  op onze unieke voorwaarden. Dus stijl, eerlijk, schoonheid staat voorop. U ontvangt op uw gewenste bezorgdag uw verse bloemen in een makkelijke verpakking. Klaar om op vaas te plaatsen.

STEL ZELF SAMEN

Bezorgdagen Utrecht

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Bezorgregio Utrecht

Bezorgregio bloemenabonnement Utrecht

Stel zelf uw bloemenabonnement voor Utrecht samen

Via bloemenabonnement.nl kunt u zelf je abonnement samenstellen. Eigenlijk is het geen abonnement meer maar gewoon een bestelling zoals jij het wilt. Wij maken wat jij wilt en bezorgen waar en wanneer jij wilt en voor de prijs die jij wilt. Ook in de regio Utrecht leveren wij een bloemenabonnement zoals jij dat wilt.

Bloemenabonnement Utrecht voor oma

Veel bloemenabonnementen worden weggeven aan oma of opa in een verzorgingshuis. Oma en / of opa krijgt zo elke week, elke twee weken of elke maand een mooi vers boeket geleverd. De bloemen zitten goed verpakt en makkelijk in een vaas te plaatsen. Het boeket is namelijk al kant en klaar gemaakt. We krijgen geweldige reacties van onze klanten over een bloemenabonnement voor oma of opa (ook in de regio Utrecht).

 

PS Wilt u geen bloemenabonnement, maar eenmalig bloemen bezorgen in Utrecht? Kies dan ervoor om eenmalig Bloemen bezorgen in Utrecht (dus geen abonnement).

Kies voor Sister Sophy, plaats uw bestelling

Stel zelf bloemenabonnement samen